Privé vaarten

25 april 2018

Steeds meer groepjes passagiers kiezen ervoor om een aparte ballon af te huren voor hun vaart. We kunnen hierin heel flexibel zijn, omdat we veel ballonnen hebben, in alle verschillende formaten. Voor elke boeking heb je de keuze tussen de formules 'varen met andere mensen in een mand' of 'varen in een aparte ballon'. Bespreek jouw voorkeur met ons team wanneer je ons contacteert voor alle informatie over onze ballonvaarten.

Wij houden ervan om kinderen te zien genieten

22 april 2018

Kinderen zijn van harte welkom op onze startplaatsen, èn in onze ballonmanden! Bij onze briefing vooraf zorgen we ervoor dat ze goed begrijpen wat er gebeurt, en we zien erop toe dat ze in alle veiligheid van de ballonnen kunnen genieten. Ook hierin proberen we het onderscheid te maken met de kwaliteit die we leveren.

Nog 2 nieuwe kindervriendelijke ballonnen erbij

3 april 2018

Vanaf september 2018 kan je reserveren om mee te varen in één van deze 2 prachtige kindvriendelijke ballonnen! Deze dragen geen publiciteit, en zullen dagelijks ingezet worden voor vaarten in België. Heb je een voorkeur om mee te varen in één van onze speciale ballonnen? Twijfel dan niet om bij jouw boeking deze voorkeur te bespreken met ons team.

Ballonvaren over Gent

23 maart 2018

Veel van onze ballonvaarten brengen ons over Gent, één van de meest indrukwekkende historische steden in België!

YES...we zijn er weer aan begonnen!

15 maart 2018

Wat zijn we gelukkig! De lente is in het land, en we kunnen weer volop beginnen ballonvaren! Vanaf half maart plannen we opnieuw dagelijks vaarten. Heb je nog een geschenkbon liggen, of wil je graag een nieuwe boeking doorgeven? Twijfel niet: mail naar info@ballonvaren.be of bel naar 09 356 64 84. We kijken er naar uit om met jullie te gaan ballonvaren!

Extra luchtballon

10 februari 2018

Vanaf de komende lente neemt ons team een extra luchtballon in gebruik. Dit is een Cameron Z-133, geregistreerd als OO-BDP. De ballon draagt geen publiciteit, en biedt plaats aan 5 passagiers plus de piloot.

Ballonvaren boven de Alpen

22 januari 2018

Afgelopen week nam een team van AB Ballonvaarten deel aan het jaarlijkse ballonevenement in Tannheim, Oostenrijk. Door in de winter ook veel in het buitenland te varen, blijven onze piloten altijd in orde met de vereisten over het minimale aantal verplichte vaarten die de wetgeving voorschrijft.