BEDRIJFSVLUCHTEN

In 1783 maakten de gebroeders Montgolfier in Frankrijk de eerste ballonvaart. Tweehonderdtwintig jaar later varen er wereldwijd duizenden ballonnen. Nooit hadden zij gedacht dat hun experimenten met warme lucht en papieren omhulsels aan de basis zouden liggen van een zeer doeltreffend commercieel medium dat kan ingezet worden voor vele doeleinden.

  • Gratis vervoer naar vertrekplaats
  • Enige bedrijf in België met een grote ballon: tot 22 personen in één ballon
  • 35 jaar ervaring
  • Iedereen is welkom

Ballonvaren.be is één van de weinige ballonbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in het organiseren van ballonvaarten voor grote groepen. We kunnen tot 18 passagiers samenbrengen in één luxueuze en comfortabele luchtballon. Wij zorgen voor alles van het begin tot het einde! Breng ons zeker op de hoogte van jouw verzoeken en wensen. We doen al het mogelijke om je tegemoet te komen tijdens onze ballon arrangementen. Dankzij onze grote capaciteit en onze ervaring met bedrijfsvluchten, zijn wij de ideale partner voor jouw bedrijfsuitstapjes, maar ook voor relatiemanagement met je klanten.

overons-team-img

Ballonvaarten voor teambuilding

Teambuilding binnen je bedrijf zorgt voor een sterkere band tussen werknemers. Ze zullen dan ook sneller een stapje verder gaan voor elkaar wanneer ze samen een unieke ervaring beleefd hebben. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om hun werknemers een dagje op teambuilding te sturen.
Een bedrijfsvlucht met een heteluchtballon is één van die magische ervaringen die meteen een band schept met je medereizigers. Je staat samen verbluft te kijken naar het magnifieke uitzicht tijdens de vlucht: de perfecte plek om langdurige banden te smeden!

Wil jij je personeel verrassen met een onvergetelijke uitstap?

single-img

Ballonvaarten als incentive

Leg je beste klanten in de watten en hou je relatie met hen honingzoet! Steeds meer bedrijven gaan op zoek naar interessante incentives om hun beste klanten mee te verwennen.
Een ballonvaart is een unieke belevenis die altijd als bijzonder positief wordt ervaren. Koppel dat bijzondere gevoel en die herinnering aan jouw bedrijfsnaam door je klanten uit te nodigen voor een ballonvaart.

Je beste klanten op een positieve manier verrassen?

Luchtballonnen met reclame voor je bedrijf

Een luchtballon is een gigantisch vliegend reclamepaneel. Mensen kijken op wanneer ze een luchtballon zien overvliegen. Het is dan ook onmogelijk om de reclame op de ballon te missen!
Onze ballonnen zijn gemiddeld 30 meter hoog, met een inhoud die varieert tussen 2.200 en 12.000 kubieke meter. Zulke enorme oppervlakken lenen zich dan ook perfect voor marketing.
Ballonvaren.be vaart zeer regelmatig over dichtbevolkte gebieden waar veel mensen jouw reclameboodschap te zien krijgen.

Een vliegend reclamebord boven Gent en omgeving?

Luchtballonnen voor bedrijven

Het zien van een luchtballon wordt in onze hersenen automatisch geassocieerd met vrijheid, avontuur en het volgen van je dromen. Het is bovendien een natuurvriendelijk medium dat een positief gevoel achterlaat.
Een luchtballon gebruiken om het verhaal van jouw bedrijf kracht bij te zetten, is dan ook een slimme zet.
Schieten er al meteen ideetjes doorheen je hoofd? Heb je een plan of creatief idee? Neem contact met ons op. We hebben interesse in ieder idee en doen er alles aan om het uit te voeren, als het mogelijk is natuurlijk!

Bijna van jou