Ballonvaart 2 personen

Ben je op zoek naar een uniek en romantisch avontuur? Stap dan aan boord voor een betoverende luchtballonvaart voor 2 personen! Laat je zorgen achter je terwijl je zweeft over adembenemende landschappen en geniet van het spectaculaire uitzicht vanuit de lucht.

Ballonvaart voor twee: een romantische ervaring!

Een ballonvaart voor twee personen is niet alleen een avontuurlijke belevenis in de lucht, maar ook een onvergetelijke romantische ervaring. Stel je voor: zweven hoog boven het landschap, hand in hand met je geliefde, omringd door de stilte van de atmosfeer en de adembenemende uitzichten die zich voor je uitstrekken. Het is een moment van pure magie, perfect voor het vieren van liefde of het versterken van een band.

  • Gratis vervoer naar vertrekplaats
  • Enige bedrijf in België met een grote ballon: tot 22 personen in één ballon
  • 35 jaar ervaring
  • Iedereen is welkom

Boek een ballonvaart!

Doe een ballonvaart cadeau!

Privé ballonvlucht voor twee

Met een privé ballonvlucht voor 2 personen heb je de luchtballon helemaal voor jou en je partner. De ballonvlucht biedt niet alleen romantiek, maar ook flexibiliteit. Je kunt de vlucht aanpassen aan jullie eigen wensen en voorkeuren. Misschien willen jullie tijdens de zonsondergang zweven voor een extra vleugje romantiek, of misschien heb je een specifieke locatie in gedachten die je van bovenaf wilt bewonderen. Met een privé ballonvaart is vrijwel alles mogelijk.

 

VIP ballonvlucht voor twee

Zo’n VIP ballonvaart voor twee personen tilt deze ervaring naar een hoger niveau. Met een ballonvaart op maat geniet je van exclusieve privileges. Geen andere passagiers, enkel jullie tweeën en de (uiteraard onmisbare) bemanning die zich volledig richt op jullie veiligheid, comfort en plezier. Het is een intieme setting die de romantiek nog verder versterkt. Het zal je dan ook niet verbazen dat er heel wat huwelijksaanzoeken plaatsvinden hoog in de lucht!

Doe een ballonvaart voor twee cadeau

Wil jij een ballonvlucht cadeau doen aan een speciaal iemand? Of misschien ben je wel op zoek naar een origineel huwelijksgeschenk voor je beste vrienden? Dan is een cadeaubon voor een ballonvaart de perfecte keuze. Het biedt niet alleen een unieke ervaring, maar ook de vrijheid voor de ontvanger om de vlucht op een moment te plannen dat het beste bij hen past. Het is een geschenk dat niet snel vergeten zal worden en een band kan versterken door samen mooie herinneringen te creëren.

Superleuke ervaring! Professionele uitleg vooraf en tijdens de vlucht. Eens geland een ontspannende nababbel. De ballonvaarder en tevens eigenaar Koen is een zeer sympathiek en dankbaar persoon. Alsook dank aan het hele team. Totaalbeleving vanaf het opblazen van de ballon tot en met terugvoeren naar vertrekplaats. Nogmaals dank en dank! We ontmoeten elkaar wellicht terug.

Hoeveel kost een ballonvaart voor twee personen?

Een gedeelde ballonvaart voor twee personen, waarbij je de mand deelt met andere passagiers, kost €318 voor twee personen. Dit is een geweldige optie voor wie de kosten van de vlucht wil delen met anderen en toch van de ervaring wil genieten. Als je echter op zoek bent naar een meer exclusieve en intieme ervaring, is een privé ballonvaart voor twee misschien de beste keuze. Met een prijs van €775 krijg je het voordeel van een volledige privévlucht, waarbij je enkel met je partner en de bemanning aan boord bent. Dit biedt de perfecte setting voor een romantisch avontuur hoog in de lucht.

Hoe verloopt een ballonvaart?

Bij aankomst op de opstijglocatie word je verwelkomd door ons vriendelijke team. Na een korte veiligheidsbriefing en wat voorbereidingen gaat het avontuur van start. Je stijgt langzaam op en zweeft vervolgens moeiteloos door de lucht, waarbij je geniet van het panoramische uitzicht op het landschap beneden. Tijdens de vlucht beantwoordt onze piloot graag al je vragen en deelt hij interessante feiten over de omgeving. Na de landing word je kosteloos teruggebracht naar de startplaats en geniet je van een glaasje en versnaperingen om de ervaring af te sluiten.

 

Hoelang duurt een ballonvaart voor twee personen?

Onze vluchten duren steeds minimaal één uur. Dit geeft je voldoende tijd om te genieten van het landschap en de sensatie van het zweven door de lucht. Houd er rekening mee dat de totale duur van de ervaring, inclusief voorbereiding en landing, ongeveer drie tot vier uur kan zijn.

Wat is inbegrepen?

Bij onze ballonvaarten voor twee personen zorgen wij voor een complete ervaring. Dit omvat het vervoer van en naar de opstijglocatie, een professionele en ervaren ballonvaarder, een veiligheidsbriefing voor vertrek, de ballonvaart zelf, en een feestelijke après-ballooning bij de landing om de ervaring te vieren. Bovendien ontvang je een leuk geschenkje als aandenken aan dit onvergetelijke avontuur.

Hoe kleden voor een ballonvaart?

Voor een comfortabele ballonvaart raden we aan om je te kleden naar het weer op de dag van je vlucht. Draag bij voorkeur meerdere lagen kledij zodat je je kunt aanpassen aan eventuele temperatuursveranderingen. Stevige schoenen zijn ook aan te raden, net als een zonnebril en een pet om je te beschermen tegen de zon. Vergeet niet om je camera of smartphone mee te nemen om deze onvergetelijke momenten vast te leggen!

Klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten? Boek nu je ballonvaart voor twee personen en maak je klaar om samen nieuwe hoogten te bereiken!Bovenkant formulierOnderkant formulier

Boek je ballonvaart

Overtuigd? Boek eenvoudig je ballonvlucht of cadeaubon.

Bijna van jou