Kalender ballonvaartenBekijk beschikbare ballonvaarten

Op zoek naar een grandioos avontuur? En kan je niet wachten om te vertrekken? Word ballonvaarder tijdens een prachtig avontuur in een heteluchtballon. In de onderstaande agenda zie je de plaatsen die we nog vrij hebben in onze ballonnen de komende dagen/weken. Heb je vandaag of morgen zin in een groot avontuur? Misschien hebben we een nog vrije plaatsen in één van onze luchtballonnenStaat jouw voorkeurdatum niet beschikbaar?  Mail ons dan zeker even ([email protected]), en we kijken meteen wat we eventueel nog kunnen doen voor jou!

Kalender gedeelde ballonvaarten vanuit regio Gent

Om een plaats in een gedeelde ballonvlucht te reserveren:

  • Bekijk hier de plaatsen die we nog beschikbaar hebben in de komende dagen
  • Ga naar de shop
  • Kies jouw ballonvaart en bestel, met vermelding van de datum die je wenst
  • Je reservering is klaar, en je ontvangt van ons een bevestiging via mail

Bijna elke datum staat vrij

We varen elke dag en doen er alles aan om jou mee te nemen op jouw voorkeurdatum! De plekjes die je hier ziet, zijn overblijvende plaatsen in ballonnen die reeds gepland zijn: een goede oplossing voor de snelle avonturier. Een plek in een luchtballon reserveren kan altijd op relatief korte termijn. Geef jouw favoriete datums door om een ballonvaart te boeken.

Vrije momenten

Ben je er helemaal klaar voor en wil je vandaag of morgen met een luchtballon gaan varen? Deze plekjes zijn nog vrij in onze gedeelde ballonnen.

Privé vaarten (dus zonder andere passagiers in de mand) zijn dagelijks beschikbaar.  Mail jouw voorkeurdata naar [email protected], en je krijgt snel antwoord.

Bijna van jou