Ballonvaart 4 personen

Ben je op zoek naar een ballonvlucht voor 4 personen? Wil je de wereld eens vanuit een ander perspectief bekijken? Zwevend hoog boven de aarde, omringd door niets anders dan de zachte bries en een adembenemend panorama?

Een ballonvaart is een unieke ervaring die je hart sneller laat kloppen en je ogen opent voor de schoonheid van onze planeet. En wat is er nu mooier dan deze betoverende ervaring te delen met drie dierbaren? Of je nu een uniek avontuur zoekt met vrienden, een bijzondere gezinsuitstap plant of een onvergetelijk cadeau wilt geven, een luchtballonvaart voor 4 personen is dé manier om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

  • Gratis vervoer naar vertrekplaats
  • Enige bedrijf in België met een grote ballon: tot 22 personen in één ballon
  • 35 jaar ervaring
  • Iedereen is welkom

Boek een ballonvaart!

Doe een ballonvaart cadeau!

Hoeveel kost een ballonvaart voor 4 personen?

De prijs van een ballonvaart voor 4 hangt af van wat je zoekt. We bieden verschillende pakketten aan om iedereen de kans te geven de magie van het ballonvaren te ervaren.

Gedeelde ballonvlucht voor vier

Voor degenen die het niet erg vinden om de lucht te delen, bieden we een gedeelde ballonvaart aan voor €159 per volwassene en €99 voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit is de perfecte optie voor avonturiers die graag nieuwe vrienden maken hoog in de lucht.

 

VIP ballonvlucht voor vier

Wil je het luchtruim exclusief voor jou en je gezelschap en zoek je een meer persoonlijke belevenis? Dan is een privé ballonvaart voor vier personen wat je zoekt. Zo’n VIP ballonvaart voor 4 personen kost €1.000, en daarvoor krijgen jullie alle privacy, rust, en een intieme setting tijdens deze onvergetelijke ervaring.

Ballonvlucht op maat

Ben je op zoek naar iets echt speciaals, helemaal op maat? Vraag dan een offerte aan voor een ballonvaart op maat. Jouw wens is onze leidraad: we overwegen elk idee, hoe gek je het maar kan bedenken.

Luchtballonvaart cadeaubon

Wil je iemand anders wilt verrassen met dit hemelse avontuur? Een ballonvaart cadeaubon is een uniek en origineel geschenk! Voor €636 stuur je vier volwassenen de lucht in, en een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen vliegt voor €516.

Superleuke ervaring! Professionele uitleg vooraf en tijdens de vlucht. Eens geland een ontspannende nababbel. De ballonvaarder en tevens eigenaar Koen is een zeer sympathiek en dankbaar persoon. Alsook dank aan het hele team. Totaalbeleving vanaf het opblazen van de ballon tot en met terugvoeren naar vertrekplaats. Nogmaals dank en dank! We ontmoeten elkaar wellicht terug.

Hoelang duurt een ballonvaart?

Wanneer je een ballonvaart voor 4 boekt mag je er op rekenen dat je minstens 1 uur door de lucht zweeft. Maar je avontuur in de lucht begint al lang voordat de ballon opstijgt en eindigt niet zodra je weer voet op de grond zet. Reken op een totale ervaring van ongeveer 3 tot 4 uur, inclusief voorbereiding, de vlucht zelf en de traditionele après-ballooning na afloop.

Wat is inbegrepen?

Bij ons ben je niet alleen verzekerd van een veilige en comfortabele vlucht, maar ook van een complete ervaring. De prijs omvat de briefing vooraf, de vlucht zelf, een hapje en een drankje na de landing, en een leuk geschenk als aandenken aan je luchtavontuur. Onze ervaren piloten zorgen ervoor dat je reis niet alleen veilig is, maar ook informatief en natuurlijk uiterst aangenaam. Daarnaast word je kosteloos teruggebracht naar de opstijgplaats.

Hoe verloopt een ballonvaart?

Jullie avontuur begint vroeg in de ochtend of laat in de namiddag, wanneer de wind het kalmst is. Na een korte briefing en het klaarmaken van de ballon is het tijd om in te stappen en de lucht in te gaan. Tijdens de vlucht geniet je van rust en een prachtig uitzicht, met alleen het geluid van de wind en af en toe de brander. Na de landing vieren we de geslaagde vlucht met een après-ballooning en brengen we je terug naar de plek waar je opsteeg.

Hoe kleden voor een ballonvaart?

Comfort en veiligheid staan voorop. Bij het voorbereiden op je ballonvaart avontuur is het belangrijk om comfortabel en praktisch gekleed te gaan. Kies voor laagjes die je gemakkelijk aanpast aan de temperatuurveranderingen hoog in de lucht en terug op de grond. Een zachte trui of vest, gecombineerd met een comfortabele broek, zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van elk adembenemend uitzicht. Stevige schoenen zijn een must voor de veiligheid bij het opstijgen en landen. Vergeet zeker je camera niet voor het vastleggen van onvergetelijke momenten!

Boek nu een ballonvaart voor 4

Ben je klaar om samen met je vrienden of familie de stap te zetten naar een onvergetelijk avontuur? Boek nu je ballonvlucht voor vier personen en laat ons de rest regelen. Of je nu op zoek bent naar een manier om een speciale gelegenheid te vieren, iemand wilt verrassen met een uniek cadeau, of gewoon samen wilt genieten van de schoonheid van de wereld vanuit een nieuw perspectief, een ballonvaart biedt een ongeëvenaarde ervaring. Neem contact met ons op en start je avontuur boven de wolken.

Boek je ballonvaart

Overtuigd? Boek eenvoudig je ballonvlucht of cadeaubon.

Bijna van jou