Ballonvaart Gent

Op zoek naar een ballonvaart in Gent?

Droom je al lang van een ballonvaart in Gent? Vroeg je je al eens af hoe de Arteveldestad er vanuit de lucht zou uitzien? Of misschien wil je gewoon een unieke ervaring beleven en zorgeloos genieten van het uitzicht over Gent en omstreken.

Een ballonvaart over Gent is een buitengewoon prachtige ervaring. Geloof ons, we hebben al vele jaren ervaring en willen je al te graag laten meegenieten. Aarzel niet om contact op te nemen. We helpen je met plezier verder. Zin gekregen in een ballonvlucht? Of nieuwsgierig naar meer? Het antwoord op de meest gestelde vragen vind je alvast op deze pagina!

Boek je ballonvaart in Gent

Overtuigd? Boek eenvoudig je ballonvlucht of cadeaubon.

Ballonvaren over Gent

Ballonvaren, hoe gaat dat in zijn werk? We kunnen je alvast geruststellen: bij ons ben je in goede handen. Bij het begin van de vaart krijg je een uitgebreide uitleg over wat je de komende uren kan verwachten.
Onze ruime manden zijn super comfortabel en veiligheid is onze prioriteit. Ook kinderen zijn meer dan welkom op onze ballonvaarten!

We beschikken over meerdere startplaatsen vlakbij Gent. Zo kunnen we vertrekken in o.a. Destelbergen, Mariakerke of Overmere. Onze teamleden zijn ervaren ballonvaarders die staan te popelen om je de mooiste plekjes van de regio te tonen. Hun enthousiasme en passie werken aanstekelijk! Je hoeft dus helemaal niet zenuwachtig te zijn.

Ballonvluchten voor bedrijven

Ben jij zo ne vree wijzen baas die zijn personeel graag trakteert op een unieke ervaring ? Nog op zoek naar een leuke teambuilding activiteit ? Of misschien naar een passende incentive voor je vaste klanten ?

Ballonvaren is een onvergetelijke ervaring. Een ballonvlucht in Gent is dus de ultieme traktatie ! Als bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres. In één luchtballon kunnen we tot 18 personen laten genieten van het prachtige zicht over de regio.

Dankzij onze jarenlange ervaring met bedrijfsvluchten kan je op beide oren slapen : je hebt de perfecte partner voor je volgende event gevonden. Zorgeloos genieten met de focus op de relatie met je werknemers of klanten, da’s nog maar je enige werkpunt.
Heb je een plan of creatief idee? Alles is bespreekbaar ! Neem hier contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ballonvaart prijs over Gent?

En de prijs voor ballonvaren? Eén van de meest gestelde vragen is uiteraard het kostenplaatje. Wat is de prijs voor een luchtballonvaart? Voor twee personen of meer?

Zoals steeds hangt de prijs af van de mogelijkheden. Wil je een privé ballonvaart in Gent ? Of ben je bereid om de mand te delen ? Beide opties zijn mogelijk.

Een ballonvlucht in een gedeelde ballon kost €159 voor volwassenen. Kinderen vliegen mee voor €99. Vlieg je liever privé, of zoek je informatie over een ballonvaart in Gent voor een grote groep ? Neem dan zeker even contact op ! We maken graag een offerte voor een ballonvaart op maat.

Cadeaubon voor een ballonvaart

Iemand verrassen met de unieke ervaring van een ballonvlucht over Gent ? Ja santé, da’s zeker een schot in de roos . Het is een belevenis die aanlokkelijk is voor jong en oud. Zeg nu zelf : iemand zou je vast blij kunnen maken met zo’n originele verrassing .

Een cadeaubon voor een ballonvlucht geven hoeft geen gedoe te zijn, want via onze site bestel je ‘m gewoon online. De gelukkige moet er gewoon even zijn agenda bijhalen : bij ontvangst van de cadeaubon neemt hij of zij contact op om een datum naar keuze vast te leggen.

Een ballonvaart Gent boeken

Verkocht om de schoonheid van Gent vanuit de lucht te bekijken? ‘t Zal nog niet zijn!  Boek als de bliksem de ballonvaart van je dromen. Ons gedreven team neemt je met plezier op sleeptouw.

Boek je ballonvaart in Gent

Overtuigd? Boek eenvoudig je ballonvlucht of cadeaubon.

Bijna van jou