Prijzen ballonvaart

Hoeveel kost een ballonvaart?

Droom je al lang van een luchtballonvaart? Een ballonvaart is een buitengewoon prachtige ervaring. Bij www.ballonvaren.be ben je alvast in goede handen. Met onze jarenlange ervaring willen we je graag zorgeloos laten meegenieten van een veilige vaart. Maar hoeveel kost een ballonvaart? En wat is inbegrepen in de prijs van een ballonvlucht? We geven hier graag een overzicht van het arrangement dat wij aanbieden.

  • Onze service begint al bij het boeken van je ballonvlucht. We streven naar een vlotte en volledige communicatie, doen altijd wat we beloofd en afgesproken hebben, en zorgen voor duidelijkheid en alle flexibiliteit in de planning van jouw ballonvaart.
  • We beschikken over meerdere startplaatsen in Oost-Vlaanderen, waar ons enthousiast team je opwacht voor een hartelijke ontvangst. Bij het begin van de vaart krijg je een uitgebreide uitleg over wat je de komende uren kan verwachten.
  • Vergeet je camera of smartphone niet, want je bent aanwezig tijdens het klaarmaken van de ballon. Een belevenis op zich!
  • Al onze ballonnen zijn recent en de manden zijn erg comfortabel. Veiligheid is onze prioriteit: tijdens de briefing krijg je ook alle veiligheidsdetails te horen. De verzekering zit uiteraard inbegrepen in de prijs van de ballonvaart.
  • Klaar om te vertrekken? Wij garanderen een zorgeloze vlucht van minimaal één uur. Onze ervaren piloten delen de mooiste plekjes, samen met hun liefde voor de ballonvaart, met jou.
  • Eens je terug met beide voeten op de grond bent, is het avontuur echter nog niet gedaan. Na de ballonvlucht trakteren we de vaarders op een hapje en een gekoeld drankje, zoals een heerlijk glaasje kwalitatieve bubbels.  Voor de kinderen (en natuurlijk ook voor de volwassenen die dat wensen) is er fruitsap, appelsap en water.

Ook de veilige en rustige terugrit naar de startplaats zit inbegrepen in de prijs van je luchtballonvaart. Na afloop krijg je een waardevol souvenir van een onvergetelijke dag. Als ultiem aandenken ontvang je thuis ook nog een mailtje met enkele mooie digitale foto’s van jouw luchtballonvaart.

Prijzen voor een ballonvlucht

De prijzen voor een ballonvlucht hangen af van de verschillende formules. Wil je een privé ballonvaart? Voor twee personen of meer? Of wil je de mand te delen met andere mensen? Beide opties zijn mogelijk.

De prijs van een ballonvlucht in een gedeelde ballon komt op €149 per persoon. Kinderen vliegen mee voor €99. Vlieg je liever privé, dan hangt de kostprijs af van de grootte van de ballon en van het aantal personen. De prijzen voor een privé ballon (je betaalt per mand) beginnen aan €625.

Zoek je informatie over een ballonvaart voor een grote groep? Neem dan zeker even contact op! We maken graag een offerte voor een ballonvaart op maat. Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres.

Cadeaubon voor een ballonvaart kopen

Een luchtballonvaart is een onvergetelijk avontuur voor jong en oud.

Ben je op zoek naar een passend geschenk en wil je iemand verrassen met een unieke ervaring? Twijfel dan niet om de gelukkige een cadeaubon voor een ballonvlucht te geven. Dat kan eenvoudigweg online via onze website. Hier heb je ineens ook een overzicht van de prijs voor een privé of gedeelde ballonvaart.  Je koopt aan wat je wenst, en ontvangt daarna meteen een mail met de cadeaubon.

Een waardebon saai? Toch niet als het om een cadeaubon voor een ballonvaart gaat. Je schenkt immers een bijzondere belevenis waar je nog lang van zal nagenieten. Doe je een ballonvaart cadeau, dan ontvang je een mooie cadeaubon – zonder meerprijs verpakt in een feestelijk geschenkdoosje.

Wil je graag een cadeaubon kopen voor een gedeelde vaart? Bij deze formule zit je samen met andere mensen in een mand. De prijs voor een gedeelde ballonvlucht begint aan €149.

Wij bieden ook privé ballonvaarten aan voor 2 tot 16 personen. Bij deze formule heb je de mand helemaal voor jezelf en jouw gezelschap.

Laat de ontvanger van de cadeaubon gerust zelf kiezen hoe die zijn geschenk wil besteden. Aarzel niet om contact op te nemen. We helpen je met plezier verder.

Een ballonvaart boeken

Zin gekregen om de wereld vanuit de lucht te bewonderen? Bij www.ballonvaren.be staan we garant voor de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Boek als de bliksem de ballonvaart van je dromen. Ons gedreven team neemt je met plezier mee in hun droomwereld.

Boek je ballonvaart in Gent

Overtuigd? Boek eenvoudig je ballonvlucht of cadeaubon.

Bijna van jou