Waardebon ballonvaartEen ballonvaart cadeau doen

Een ballonvaart cadeaubon, is één van de mooiste geschenken die je kan geven aan iemand die je nauw aan het hart ligt. Heb je een broer of neef, een moeder of tante die al langer dromen van een ballonvlucht over het Vlaams landschap? Een onvergetelijke ervaring cadeau geven is de perfecte oplossing om iemand te verrassen!

Koop vandaag nog een ballonvaart cadeaubon als origineel cadeau. Bestel eenvoudigweg door het aantal personen aan te duiden waarvoor je een cadeaubon wil bestellen. Wij verzenden daarna jouw tickets in een prachtig geschenkdoosje

BALLONVAART CADEAUBON BESTELLEN

Een origineel en avontuurlijk cadeau

Ben je op zoek naar een origineel en avontuurlijk cadeautje voor je vriend, kennis, neef, dochter of kleinkind? Een ballonvaart cadeau doen, is een mooi gebaar. Je maakt iemand een unieke ervaring rijker en je mag er zeker van zijn dat je de pretlichtjes zal zien glinsteren in de ogen van de ontvanger. Of je nu iemand wil verrassen voor een verjaardag, of je wil één van je beste klanten een relatiegeschenk cadeau doen, een ballonvaart is een unieke belevenis voor iedereen en voor iedere gelegenheid.

Hoe werkt de cadeaubon ballonvaart?

Wanneer je een ballonvlucht cadeau wil geven, kan je via onze webshop een waardebon bestellen. Die waardebon geef je aan degene die je wil verrassen en blijft een jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Daarna kan de gelukkige zelf een dag uitkiezen waarop die wil gaan ballonvaren.

Je hoeft dus bij de aankoop van een waardebon helemaal nog geen afspraak vast te leggen.

Wat kan je verwachten van een dagje ballonvaren?

Ben je nog niet helemaal zeker of een vlucht in een luchtballon het juiste cadeautje is? Lees hier alvast hoe een dagje ballonvaren met onze piloten juist in zijn werk gaat.

De vlucht in de hete luchtballon duurt minstens één uur, maar de hele belevenis duurt in totaal zo’n 3 tot 4 uur. Alle passagiers krijgen een uitgebreide briefing over ballonvaren, zodat iedereen goed op de hoogte is van hoe alles werkt. Na de vlucht brengen we onze passagiers weer terug naar de opstijgplaats. Een ballonvaart is compleet veilig en we verwelkomen ook kinderen in onze ballonnen. Maak je dus geen zorgen, want ook voor nieuwe en onervaren personen is een cadeaubon voor een ballonvaart het ideale geschenk.

Heb je interesse om iemand een ballonvaart cadeau te doen, maar heb je nog vragen of twijfels? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al jouw vragen!

Voor wie is een ballonvaart cadeaubon geschikt?

Je kan een ballonvaart cadeau doen aan iedereen, jong en oud. Het is steeds een onvergetelijke en originele verrassing waar mensen jaren over spreken. Verras degene die je graag ziet, met dit origineel cadeau.

Een aantal verschillende mogelijkheden om een ballonvaart cadeaubon als geschenk aan te bieden:

  • Verjaardagscadeau
  • Huwelijkscadeau of jubileum
  • Voor moederdag of vaderdag
  • Plechtige communie of een goed rapport
  • Verrassings date met je partner
  • Cadeau voor Valentijn of Kerstmis
  • Geschenk voor een zakenpartner
  • Een mooi cadeau voor iedere gelegenheid

 

Wat kost een ballonvaart cadeaubon?

De prijs van een cadeaubon hangt af van welke mogelijkheden je kiest. Is de vlucht volledig privé en het aantal personen zal uiteraard ook een invloed hebben.

Een standaard cadeaubon, aangeboden in onze online webshop, kost € 159 voor één persoon, met andere mensen in de mand. Je kan deze eenvoudig en direct online bestellen of je kan contact opnemen met ons team voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden.

Bewonder jouw regio vanuit de lucht met een ballonvaart

Met een cadeaubon voor een ballonvaart kan je je regio verkennen op een manier dat je nooit had gedacht. Geniet ongeveer een uur lang van deze adembenemende ervaring en laat de gelukkige stralen met dit unieke geschenk.

Zie alle details vanuit een ander perspectief in alle rust en stilte. Het unieke perspectief dat een ballonvlucht biedt is iets wat ze zich jaren zullen herinneren.

Bestel vandaag nog je ballonvaart cadeaubon bij Ballonvaren

Heb jij ook zin gekregen om de wereld te bewonderen vanuit een nieuw perspectief? Of ben je overtuigd van een geliefde dit geweldige cadeau te geven? Verras hen dan nu met een van onze cadeaubonnen voor een ballonvlucht.

Het team van Ballonvaren.be staat klaar on jullie mee te nemen op een prachtig avontuur. Bestel nu online, of neem contact met ons op voor meer informatie.

CADEAUBON BALLONVAART BESTELLEN

Bijna van jou