Ballonvaart 5 personen

Een ballonvlucht is een magische ervaring die je met vrienden of familie kunt beleven. Het is het perfecte avontuur voor ieder groepje van vijf, of dat nu vrienden zijn die samen een onvergetelijke tijd willen beleven, of een gezin dat een unieke uitstap wil ervaren.

Een luchtballonvaart voor 5 personen is niet zomaar een item van een bucketlist; het is een ervaring waar je herinneringen maakt die een leven lang meegaan. Of je nu zweeft over groene velden, golvend water of stadsgezichten: het uitzicht vanuit een luchtballon is steeds adembenemend.

  • Gratis vervoer naar vertrekplaats
  • Speciaal voor grote groepen en bedrijven: tot 24 personen in één ballon
  • 35 jaar ervaring
  • Iedereen is welkom

Boek een ballonvaart!

Doe een ballonvaart cadeau!

Hoeveel kost een ballonvaart voor 5 personen?

Het prijskaartje van een ballonvlucht voor 5 personen is afhankelijk van de formule die je kiest. Of je nu een avonturier bent die graag nieuwe vrienden maakt in het luchtruim, of iemand die naar een exclusieve, intieme ervaring verlangt: wij hebben de perfecte ballonvaart voor jou.

Gedeelde ballonvlucht voor vijf

Overweeg je een gedeelde ballonvaart voor 5, dan betaal je €159 per volwassene. Kinderen tot 12 jaar vliegen mee aan de voordelige prijs van €99.

 

VIP ballonvlucht voor vijf

Wil je liever een VIP ballonvaart met 5 personen beleven? Voor een privé ballonvaart met alleen jouw gezelschap betaal je €1100 voor de gehele groep.

Ballonvlucht op maat

Als je op zoek bent naar een unieke en op maat gemaakte ervaring, neem dan contact met ons op voor een offerte: we maken met veel plezier jouw gekste ideeën waar!

Luchtballonvaart cadeaubon

Wil je een uniek en origineel geschenk geven? Doe eens een ballonvaart cadeau! Voor €615 laat je een gezin van 2 volwassenen en 3 kinderen de magie van het luchtruim ervaren.

Superleuke ervaring! Professionele uitleg vooraf en tijdens de vlucht. Eens geland een ontspannende nababbel. De ballonvaarder en tevens eigenaar Koen is een zeer sympathiek en dankbaar persoon. Alsook dank aan het hele team. Totaalbeleving vanaf het opblazen van de ballon tot en met terugvoeren naar vertrekplaats. Nogmaals dank en dank! We ontmoeten elkaar wellicht terug.

Hoe verloopt een ballonvaart?

De ervaring begint al voor het opstijgen. We geven jullie alle benodigde info over het varen met een warme luchtballon en over wat jullie kunnen verwachten tijdens de vaart zelf. Het opstijgen is vaak een spannend moment en eens in de lucht, zal de piloot jullie meenemen op een betoverende reis. Na de veilige landing is er een après-ballooning waarbij jullie kunnen nagenieten met een drankje en snacks. Ook is er voor iedereen een geschenk als aandenken aan deze bijzondere ervaring.

Hoe kleden voor een ballonvaart?

Ons advies? Draag comfortabele kleding die passend is voor de weersomstandigheden van de dag. Het dragen van meerdere lagen kledij is ideaal, vooral omdat de temperatuur in hogere luchtlagen frisser kan zijn dan op de grond. Het is belangrijk om op je gemak te zijn tijdens je avontuur, en daarom raden we stevige schoenen ten zeerste aan. Vergeet ook niet een pet of hoed mee te nemen: deze dienen als extra bescherming tegen de warmte die door de branders wordt afgegeven. Ook een zonnebril kan erg handig zijn, maar vergeet vooral je camera of smartphone niet om prachtige herinneringen vast te leggen op beeld!

Hoelang duurt een ballonvaart?

Wanneer je voet zet in de mand van de luchtballon, begint het avontuur pas echt. Je bent steeds minimaal 1 uur in de lucht, waarbij je kunt genieten van een adembenemend uitzicht en de serene rust die je alleen tussen de wolken vindt. Maar het avontuur begint niet pas bij het opstijgen en eindigt niet zodra je weer op vaste grond staat. Je kunt uitkijken naar een totale ervaring van ongeveer 3 tot 4 uur, waarbij voorbereiding, de eigenlijke vlucht en de traditionele drink na het ballonvaren allemaal inbegrepen zijn.

Wat is inbegrepen?

We bieden je een complete ervaring die verder gaat dan enkel opstijgen en landen. Bij elke ballonvaart zit niet alleen het luchtavontuur inbegrepen, maar ook de voorafgaande briefing, een drankje en een hapje na de landing en een leuk aandenken voor thuis. We brengen je ook zonder extra kosten terug naar de plek van opstijgen, zo kun je zonder zorgen genieten van begin tot eind.

Een ballonvaart voor 5 boeken

Bereid je voor op een prachtige luchtballonvaart voor 5 personen. Van het begin tot het einde zorgen wij voor elk detail zodat jij, je kinderen of je vrienden zich kunnen richten op het genieten van het ultieme comfort. Onze manden zijn ruim en comfortabel, en dus perfect voor gezinnen of groepen van 5 personen.

Klaar om op te stijgen? Plan je luchtballonavontuur met ons en ontdek waarom een ballonvaart meer is dan alleen een reis door de lucht. Het is een reis die blijvende herinneringen creëert en unieke verhalen vertelt. Stap aan boord voor een onvergetelijke ervaring!

Boek je ballonvaart

Overtuigd? Boek eenvoudig je ballonvlucht of cadeaubon.

Bijna van jou